Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

Αθηνά η παρθένα θεά. Μερος Β.

Η Αθηνά είναι παρθένα και αν και δεν γονιμοποιείται υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι μεθύστακες που ψάχνοντας το νέκταρ προσπαθούν να την βιάσουν, δεν μπορεί ούτε ο Μαρξ ούτε κανένας άλλος ευνουχισμένος μονιστής τραβεστί να χρησιμοποιήσει τον πεο (Πεος=355) του σαν οδηγό (Οδηγός=355) για να γράψει Έπος=355. (lol)

Η Αθηνά στο τέλος θα τον κατατροπώσει και αυτόν και όλους όσους παίρνουν το ρόλο του Άρη στο πλευρό της, καθώς ο θεός του πολέμου τρέμει μπροστά στις δυνάμεις της.

Η άμεση κατάληξη της απόπειρας βιασμού και υπόταξης της Αθηνάς είναι η αντιστροφή και η αντανάκλαση της ουσίας της μέχρι ο κάτω κόσμος (μικρόκοσμος) να τους διαλύσει τον πρωκτό και να τους εξαφανίσει το Εγώ.

Οι φιλόδοξοι βιαστές της Αθηνάς στην ουσία την αγαπούν και ταυτόχρονα τρέμουν στην παρουσία της, αλλά οι ερωτικές τους προτιμήσεις στρέφονται προς τις γυναίκες που γίνονται σάρκα μια με άντρα (τραβεστί) εξαιτίας της αντίστροφης και αντανάκλασης της σοφίας μέσα στον χρόνο που τους ευνουχίζει την ενεργητική υπόσταση.

Για αυτό:
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ = 986 = ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟΣ = 986 = ΜΙΣΟΣΚΟΤΑΔΟ = 986 = ΧΑΛΕΠΟΣ = 986 = ΑΧΡΕΙΟΣ = 986 = ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ = 986

Εκτός αν ο αριστερός είναι ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ = 986 και έχει πραγματική μακροκοσμική γνώση της Αθηνάς και είναι παθητικός έναντι της παρθένας σοφίας και όχι ευνουχισμένος τραβεστί στην αντανάκλαση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: